VIRKSOMHEDER / ORGANISATIONER

Til INSPIRATION kan du herunder se nogle eksempler på, hvordan mentalisme kan bruges


Alle virksomhedsevents er unikt tilpasset kundens krav.

Jeg bruger en af de bedste former for Corporate Branding, hvor virksomhedens produkter bliver inkorporeret i showet.

Uanset om formålet er: Salgsfremmende foranstaltninger, Kick-off møder, Start af et nyt produkt eller en tjeneste, Marketingbegivenheder, Virksomhedsmøder, Konferencer, Udstillinger, Firmafester og meget mere.

Ved booking aftales et formøde med ledelse og marketing- og/eller salgsteam for at afklare behov og identificere de relevante virksomhedsbudskaber, der skal indlejres og fremhæves i mit underholdende og engagerende show.  

UNDERHOLDNINGSINDSLAG

En uforglemmelig sjov aften af ren underholdning -  fuld af energi og god humor. Den fulde spændvidde af mystiske og vanvittige teknikker vil forbløffe selv den mest skeptiske. Mange tilskuere vil blive inviteret til at spille en vigtig rolle, hvor jeg forudsiger og påvirker deres adfærd.

Scenearrangementer kan opstilles for så få som 10 personer og op til 1.000. 

Ideel til virksomhedsevents, møder, fester og endda velgørenhedsarrangementer.

Underholdning i virksomheden

ERHVERVSMIDDAGE

Dette er den ideelle underholdning til din næste erhvervsmiddag. De fuldstændig forbløffende færdigheder, som han bruger, sammen med sit knivskarpe vid til at underholde virksomheder, skaber en fælles oplevelse, der vil blive talt om længe.

Det anbefalede tidspunkt for showet er efter der er ryddet af efter hovedretten.

KONFERENCER

 Konferencer kan undertiden være lidt ensformige for deltagerne, der ofte mister opmærksomheden efter et par timer. Jeg kan bringe liv i konferencen, så deltagerne vil huske budskaberne, og tage hjem fuld af energi og nye indtryk.

PRISUDDELING

 Har I en årlig prisuddeling, og ønsker I at overraske deltagerne og gæster med et forrygende, underholdende og ubegribeligt show? Jeg  kan både bruges som konferencier og/eller underholde med mit involverende mentalistshow lige før eller efter uddelingen af aftenens priser.

TEAMBUILDING

Vil du prøve noget nyt, spændende og innovativt til din næste virksomhedstræning / teambuilding­dag? Så få booket mig til at lave et skræddersyet show, hvor din virksomheds træningsbeskeder kommer klart ud. 

Underholdning i virksomheden

PRODUKTLANCERING

Skal din produktlancering være mindeværdig, så alle dine deltagere også kan huske dit produkt og dets USP’er (Unique Selling Points)? Lad os aftale hvordan jeg skal hjælpe med din produktlancering, så alle husker dit produkt!